Vi finder inspiration fra alle verdensdele!For os er sundhed en følelse. Du føler dig sund, når du ved, at du gør det rigtige for din krop, og når du ved, hvilke madvarer, der giver dig velvære og energi. Hos Organic Human har vi indsamlet viden fra hele verden, for at udvikle de bedste produkter efter bæredygtige principper. Vi kan kun tilbyde dig det bedste, ved at indgå i det økosystem, hvor alt det bedste kommer fra. Vi forpligter os til at påvirke naturen i en positiv retning, ved at søge det mest bæredygtige alternativ under hele processen, fra råvarer over produktion til emballage.Chiafrø

Chiafrø er blevet dyrket gennem de sidste 4000 år og er en almindelig del af madlavningen i Mellemamerika. Og de er blevet mere populære i Danmark, gennem de sidste par år.
Vi bruger chiafrø i alle vores Raw Blend poser, fordi det lille frø indeholder så mange gode egenskaber.
Frøet er pakket med næringsstoffer, antioxidanter, fedtsyrer og gram for gram har chiafrøene et højere indhold af omega-3-fedtsyrer end laks og indeholder flere fibre end hørfrø.


Hvedegræs

Det var Dr. Charles Franklin Schnabel (1895-1975) der opdagede egenskaberne i hvedegræs. Dr. Schnabel begyndte forskellige forsøg med tørret græs, der blev tilsat dyrefoder. Resultaterne viste, at hvedegræs tilsat foder til høns gjorde øgede æggeproduktionen betragteligt. Hos andre dyr sås lignende gode resultater f.eks. mere næringsrig mælk, sundere pels, mindre dødelighed blandt nyfødte dyr og generelt bedre sundhed. Ann Wigmore (1909-1994) begyndte i 1950erne at presse juice af hvedegræs. Hun eksperimenterede med mange forskellige græsser og fandt at hvedegræs var den bedste ernæringskilde.
Hvedegræs indeholder en bred vifte af vitaminer, proteiner, mineraler, enzymer, aminosyrer, antioxidanter og ikke mindst klorofyl, som sikrer ilt og næring til kroppen. Hvedegræs har samtidig en rensende effekt og en daglig dosis er et rigtig godt kosttilskud.

Lucuma

Frugten kaldes også “Inkaernes guld”, og smagen ligner ahornsirup og cashewnødder og giver en fantastisk sød, cremet og karamelagtig smag. indeholder naturlige kostfibre, vitaminer, mineraler, betacaroten og jern.


Kakao

Kakaopulver er fuldt af antioxidanter og kalcium, magnesium og jern. En skefuld chokoladebrune nibs indeholder mere næring end en grøn salat. Højt indholdet af E- og B-vitamin, protein, fibre og monoumættet fedt.


Guarana

Er et af planterigets mest energigivende substanser, og er et kompleks af naturligt stimulerende stoffer. Guarana indeholder et stof, der hedder guaranin, som virker energigivende, samtidig med at det skærper koncentrationen.


Spirulina

Er en mikroskopisk blå-grøn ferskvandsplante, der kan betegnes som en komplet proteinkilde, og som har et højt indhold af vitaminerne A, B, E og mineralet jern. Spirulina indeholder mere klorofyl end hvedegræs, mere jern end spinat, mere betakaroten end gulerødder og mere E vitamin end hvedekim. Spirulina er altså en superfood på alle områder.

Byggræs

Eller bedre kendt som byggræs, kommer fra Barleyplantens blade. Saften fra byggræs indeholder beta-caroten, vitamin B1, B2, B6 og B12 samt pentothensyre og folinsyre.

Chlorella

Er en lille ferskvandsalge, der er blevet mere og mere populær de seneste år, og som i dag er kategoriseret som ”superfood”. Chlorella styrker immunforsvaret og har desuden afgiftende egenskaber, dvs. at den hjælper til udskillelsen af giftstoffer som kviksølv fra bl.a. huden, leveren og hjernen.

Baobab

I Afrika vokser det sagnomspundne baobab træ, hvis frugt har vist sig at være en fantastisk kilde til ernæring. De store, hvide, voksagtige hængende blomster bestøves af flagermus. Frugten er en kapsel med spiseligt, syrligt frugtkød, og smagen er frisk og syrlig med toner af karamel, grapefrugt og pære. Frugten er rig på C-vitamin, magnesium og kalcium.


Hampeprotein

Et fiberrigt proteinsupplement udviklet af hampefrø, der kan anvendes til at forøge det samlede proteinindtag for både veganere og ikke-veganere.

Blåbær

Blåbær har noget nær det højeste indhold af antioxidant, hvilket er afgørende for immunsystemet. Bærret har et højt indhold af A, B, C og E vitaminer samt mineraler som kobber, zink og selen.

AÇaÍ

Et bær der vokser på palmen acai i Amazonasregnskoven. Bærret findes kun i toppen af palmetræerne. Bærret er meget populært grundet dets næringsrige indhold. Acai indeholder Omega 3- og Omega 6 syrer, samt store mængder af calcium.

Udforsk vores verden


Produkter

Indhold

VisionØkologi

Historien

KontaktOrganic Human A/S
Virksomhedsvej 11
9900 Frederikshavn

Se vores Smiley
Instagram

Facebook

© 2018 Organic Human