En verden af
økologi og
sund fornuftRaw Blend er en serie bestående af nøje udvalgte økologiske RAW pulvere, som er sammensat så man får et maximalt udbytte og kan indgå som en naturlig del til at vedligeholde kroppens balance.
Vi har været verden rundt for at finde de helt rigtige ingredienser til hver blanding. Indtil videre er der 4 forskellige Raw Blend, som er klar til brug og kan nydes som man lyster bare tilsæt 1 tsk. i din smoothie, juice, yoghurt, skyr, kun fantasien sætter grænser. Kan nydes som en del af en sund livsstil og en varieret og afbalanceret kost.
Organic Human Raw blends er økologisk, uden tilsat sukker (men med et naturligt indhold af sukker) Kan nydes på ethvert tidspunkt af dagen som en del af en sund livsstil og en varieret og afbalanceret kost.


Balance

Produktet har et højt indhold af calcium. Calcium bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion. Produktet har et højt indhold af kalium, Kalium bidrager til nervesystemets normale funktion samt vedligeholder et normalt blodtryk.

Ingredienser: Økologiske Moringa, økologisk grønkål, økologisk hvedegræs (NZ), økologiske chiafrø, økologisk spirulina, økologisk chlorella, økologisk barley græs (NZ),

Bemærk: Vi bruger hele chiafrø, disse opløses ikke ved brug.

Vitamin

Produktet har et højt indhold af vitamin C. Vitamin C bidrager til immunsystemets normale funktion under og efter intensiv fysisk træning, og bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Ingredienser: Økologisk lucuma, økologisk chiafrø, økologisk blåbær, økologisk acerola, økologisk aÇaí.

Bemærk: Vi bruger hele chiafrø, disse opløses ikke ved brug.


Start dagen på
den smarte mådeProtein

Produktet har et højt indhold af protein. Protein bidrager til at vedligeholde og til øget muskelmasse, samtidig vedligeholder normale knogler.

Ingredienser: Økologisk hamp protein, økologisk baobab, økologisk chiafrø, økologisk lucuma, økologisk maca.

Bemærk: Vi bruger hele chiafrø, disse opløses ikke ved brug.

Energize

Produktet indeholder Guarana som hjælper med til at forbrænde fedt samt hjælper til en bedre motivation og optimere mentale og fysiske funktioner for bedre ydeevne og støtte til stofskiftet. Hjælper med til at tabe overskydende vægt, samt opretholde en sund vægt og understøtter et sundt vægttab. Magnesium bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Dette produkt bør ikke indtages af gravide og børn.

Ingredienser: Økologisk baobab, økologisk hamp protein, økologisk cacao, økologisk guarana, økologiske chiafrø.

Bemærk: Vi bruger hele chiafrø, disse opløses ikke ved brug.

 

Be Human – Be Organic

Vi kan ikke passe på os selv, hvis vi ikke tager vare på naturen. Vores mål har fra starten været at finde ind til kernen af alt det gode, som har givet mennesker styrke og velvære igennem tusinder af år. Det mener vi er den eneste rigtige måde at skabe produkter, som gør valget nemt og lækkert for dig.

Der er en direkte sammenhæng mellem vores velvære og den måde, vi behandler naturen på. Derfor mener vi, at et sundt liv indebærer, at man tager vare på naturen. Vi udvælger ingredienser, der er blevet anvendt som medicin af Naturfolket overalt i verden. Siden før civilisationen har Naturfolket anvendt bær, frugter, rødder og meget andet som naturlige kilder til ernæring og sundhed. Når vi lader os inspirere af denne ældgamle viden, er det med en bevidsthed om, at Naturfolket lever i harmoni med deres omgivelser, og at vi må gøre dem kunsten efter. Du kan være tryg ved at vælge vores produkter som en del af en sund livsstil med et bæredygtigt aftryk.

Udforsk vores verden


Produkter

Indhold

VisionØkologi

Historien

Kontakt


Organic Human A/S
Virksomhedsvej 11
9900 Frederikshavn

Se vores Smiley
Instagram
Facebook


© 2018 Organic Human