Vi har valgt de
gode løsninger
Vores shots er tænkt som navnet ligger op til. Et hurtigt skud, som let kan drikkes på vejen fra A til B. Vi har dog ikke valgt de hurtige løsninger, vi har valgt de gode løsninger. At skabe noget, som ikke bare smager stærkt eller surt. Vi har udviklet noget som giver os følelsen af velvære og en unik smag på samme tid.Ginseng

Panax Ginseng blev opdaget for mere end 5.000 år siden i bjergområderne Manchuria. Det blev først brugt som mad og senere for dets styrke-givende og foryngende egenskaber. I asiatisk medicin er ginseng blevet brugt i over 2.000 år til at genopbygge energi, bygge modstand, reducere modtagelighed for sygdom og fremme sundhed og lang levetid.

Udover Panax Ginseng har vi her hos Organic Human mixet Aronia, æble, solbær juice, kanel, mynte og lidt chili. Så uanset om du vil forbedre en bestemt tilstand eller blot give dit helbred et løft, er dette shot absolut et forsøg værd.

God fornøjelse!

Ingefær

Ingefær ”Zingiber officinale” regnes for at være en læge & krydderiplante. Når en plante indeholder det latinske navn “officinale” ved man, at planten har en medicinsk betydning. Ingefær-rod indeholder krafttige antioxidanter, der bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Den er også kendt for sine anti-inflammatoriske egenskaber.
Allerede i antikkens Grækenland kendte man til plantens helbredende virkning. Ingefær roden menes at stamme fra Sydøst-Asien. Vi har i Organic Human valgt at bruge ingefærjuice i stedet for ekstrakt, pulver el. udtræk, da det giver mere bid og bedre smag. Ud over ingefær har vi lavet et mix af rødbede, granatæble, lemon og chili. Til- sammen giver det en smuk rød farve med en unik smag og med chiliens skarpe kant.

Gurkemeje

Gurkemeje (Curcuma Longa) vokser vildt i skovene i Syd- og Sydøstasien, det er en af de vigtigste ingredienser i mange asiatiske retter. Kendt som Kasturi Manjal eller bare Manjal har gurkemeje blevet brugt i Asien i tusinder af år og er en stor del af Siddha medicin. Det blev først anvendt som et farvestof og senere for sine medicinske egenskaber. Gurkemeje indeholder curcumin, et stof med stærke anti-inflammatoriske og antioxidante egenskaber. For ikke at gå i for mange detaljer (inflammation er ekstremt kompliceret), er det vigtigste her, at curcumin er et bioaktivt stof, der bekæmper betændelse på det molekylære niveau. Har også stærke antioxidante virkninger, det neutraliserer på egen hånd frie radikaler og stimulerer derefter kroppens egne antioxidante enzymer.
Vi synes bestemt den for- tjener sin plads i Organic Human universet. Vi har mixet gurkeme- je med ingefær, havtorn, appelsin og æble. Vi har skabt et shot som med sin smukke gule farve og klare friske smag, klart fortæller os at den er noget helt specielt.

Antioxidant

Antioxidant er navnet på vores nye shot, den indeholder alt det gode fra den grønne verden, vi har mixet grønkål, spirulina, hvedegræs, byggræs & chorella sammen med ingefær, æble og limeolie. Dette shot giver dig et boost af antioxidanter, du skal forstille dig at antioxidanter er små soldater der nedkæmper de frie radikaler i din krop ellers sagt med andre ord. Dette shots er en kilde til vitamin C som bidrager til immunsystemets normale funktion, og vitamin E bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Vi valgt at pasteurisere udvalgte drikkevarer og derved forlænge holdbarheden og på den måde undgå madspild. De pasteuriserede produkter fylder vi på brune flasker, fordi det mørke glas hjælper med at holde UV-stråler ude, så indholdet bevarer de gode egenskaber.
Vi kunne have klemt en anelse flere vitaminer og antioxidanter ned i flasken, hvis juicen kom friskpresset på hylderne. Men det er den slags kompromiser vi hele tiden søger, for at finde frem til det, vi mener er det bedste af begge verdener – sundhed og bæredygtighed i samspil.Go Big

Hvis du er for doven til hele tiden at rende nede hos din lokale shotpusher, har vi også lavet dem i en voksen model.Be Human – Be Organic

Vi kan ikke passe på os selv, hvis vi ikke tager vare på naturen. Vores mål har fra starten været at finde ind til kernen af alt det gode, som har givet mennesker styrke og velvære igennem tusinder af år. Det mener vi er den eneste rigtige måde at skabe produkter, som gør valget nemt og lækkert for dig.

Der er en direkte sammenhæng mellem vores velvære og den måde, vi behandler naturen på. Derfor mener vi, at et sundt liv indebærer, at man tager vare på naturen. Vi udvælger ingredienser, der er blevet anvendt som medicin af Naturfolket overalt i verden. Siden før civilisationen har Naturfolket anvendt bær, frugter, rødder og meget andet som naturlige kilder til ernæring og sundhed. Når vi lader os inspirere af denne ældgamle viden, er det med en bevidsthed om, at Naturfolket lever i harmoni med deres omgivelser, og at vi må gøre dem kunsten efter. Du kan være tryg ved at vælge vores produkter som en del af en sund livsstil med et bæredygtigt aftryk.

Hvor kan du finde Organic Human shots

Forhandler

Udforsk vores verden


Produkter

Indhold

VisionØkologi

Historien

Kontakt


Organic Human A/S
Virksomhedsvej 11
9900 Frederikshavn

Se vores Smiley
Instagram
Facebook


© 2018 Organic Human