Go’ Slow
hele dagenSlow drink er vores bud på en økologisk juicedrik, men det er mere end en juicedrik. Vi har valgt at tilsætte vores Raw Blend i drikken, og med ét har vi noget nyt, som vi har kaldt slow drink. De er navngivet efter vores Raw Blend serie som vi har mixet i drikken.
Organic Human slow drink er skabt ud fra tanken, at vi lever i en travl hverdag og nogle gange bare ikke har tiden til at stå hjemme og mixe. Så når tiden er knap kan du købe den ”nemme” løsning, men hos os er produktet det samme, vi har bare færdigblandet mixen for dig.
Vi får følelsen af sundhed, når vi sammensætter disse ingredienser og specielt når vi mixer vores Raw Blend i drikken. Nydes som en del af en sund livsstil og en varieret og afbalanceret kost.Balance

Spirulina, hvedegræs, chlorella og byggræs giver en meget grøn smag. Appelsin, æble og passionsfrugt er grundstammen i drikken. De friske frugter giver et modspil til den meget grønne smag, som vi har fra Raw Blend mixet ”Balance”. Vi har valgt at toppe det hele med ingefær for at sikre en skarp afrunding. Farven i Balance er meget speciel, men smagen er helt fantastisk. Vi skal huske, at det er det indre der tæller og det bliver bekræftet hver gang vi tager et sip.

Vitamin

Lucuma, blåbær og açai er Raw Blend mixet i denne slow drink. Rødbede, granatæble og lemon udgør grundstammen.
Tilsammen giver de en helt igennem frisk smag og ikke mindst duft. Da rødbeden giver en lidt tung smag, har vi valgt at tilføje et twist af lemon for at løfte drikken. Denne kombination af gode økologiske råvarer og fortryllende smag, kombineret med den flotte dybrøde farve, giver følelsen af at have drukket noget, der vil os det godt.

Be Human – Be Organic

Vi kan ikke passe på os selv, hvis vi ikke tager vare på naturen. Vores mål har fra starten været at finde ind til kernen af alt det gode, som har givet mennesker styrke og velvære igennem tusinder af år. Det mener vi er den eneste rigtige måde at skabe produkter, som gør valget nemt og lækkert for dig.

Der er en direkte sammenhæng mellem vores velvære og den måde, vi behandler naturen på. Derfor mener vi, at et sundt liv indebærer, at man tager vare på naturen. Vi udvælger ingredienser, der er blevet anvendt af Naturfolket overalt i verden. Siden før civilisationen har Naturfolket anvendt bær, frugter, rødder og meget andet som naturlige kilder til ernæring. Når vi lader os inspirere af denne ældgamle viden, er det med en bevidsthed om, at Naturfolket lever i harmoni med deres omgivelser, og at vi må gøre dem kunsten efter. Du kan være tryg ved at vælge vores produkter som en del af en sund livsstil med et bæredygtigt aftryk.


Hvor kan du finde Organic Human shots

Se mere

Udforsk vores verden


Produkter

Instagram

VisionØkologi

Historien

KontaktOrganic Human A/S
Jerupvej 726
9870 Sindal

Se vores Smiley
Instagram
Facebook

© 2019 Organic Human