Vi finder inspiration
fra alle kontinenter
Vores mål har fra starten været at finde ind til kernen af alt det gode, som har givet mennesker styrke og velvære igennem tusinder af år. Det mener vi er den eneste rigtige måde at skabe produkter, som gør valget nemt og lækkert for dig.Organic Human er et unikt og naturligt bidrag til
en sund livsstil. Vi tror på det naturlige, det rene og det simple, og vi tror på, at balance og energi kommer indefra. Derfor har vi udviklet alle vores produkter med et mix af nøje udvalgte naturlige ingredienser, for at samle mineraler, vitaminer, proteiner og antioxidanter fra hele verden til dig – og alt er selvfølgelig 100 procent økologisk.

Vi har gjort det nemt og trygt for dig at vælge de produkter, der passer til netop din livsstil. I vores sortiment finder du netop det, du har brug for, om det er et hurtigt boost på farten eller et fast tilskud til din daglige kost. Uanset hvad du vælger, finder du ingen tilsætningsstoffer, ingen e-numre og intet tilsat sukker. På den korte bane handler det om at føle velvære helt ud i fingerspidserne – her og nu.
På den lange bane handler det om et sundere liv med mere livsglæde. En glæde, der udspringer fra en viden om, at du gør noget godt for dig selv og for naturen.
Organic Human ”det gode liv”

Vi kan ikke passe på os selv, hvis vi ikke tager vare på naturen.

John Wøhlk fik idéen til Organic Human i 2007.  Hans kone var gravid og ventede deres søn, og sammen gik de et nyt liv i møde, der havde ændret på deres tankesæt. Nu handlede det om at finde ud af, hvilke værdier de skulle give videre til deres barn. John var optaget af tanken om, at deres søn var et uskrevet blad, der ville ankomme ren til verden. Som forældre var det deres ansvar at give ham de bedste forudsætninger for et godt liv.
På en af sine mange ture på landevejen, lyttede John til et radioprogram, der handlede om tilsætnings- og konserveringsstofferne i vores fødevarer og kosmetik, og om den negative påvirkning det har på vores krop, når de forskellige stoffer mødes i vores kredsløb. Det handlede også om, hvordan de skadelige stoffer vi indtager eller smører på vores krop, påvirker vores børn, allerede før de er kommet til verden.
Den tanke var ikke til at bære. I første omgang førte det til en beslutning om at spise økologisk, men der gik ikke længe efter deres søn var født, før John indså, at han kunne gøre det endnu bedre. Han besluttede sig for selv at udvikle en række produkter, der indeholdt alt det gode, han gerne ville tilbyde sin familie. Ud fra tanken om, at vi mennesker fødes rene, og en vision om, at det bedste for vores krop findes i naturen, fandt han på navnet Organic Human.
John har altid været fascineret af naturfolkets evne til at leve et sund og langt liv under barske vilkår. For mennesker der lever i afhængighed af naturens knappe ressourcer, er bæredygtighed et spørgsmål om overlevelse. Vi lader os inspirere af de ingredienser naturfolket i tusindvis af år har brugt i deres mad. Derfor må vi også forstå, hvad naturfolket altid har vidst: Naturen kan sagtens overleve uden os, men vi kan ikke overleve uden naturen.
Det er nu ti år siden, den første produktserie blev lanceret efter principperne om at bruge de bedste råvarer, naturen har at byde på. Siden har vi udviklet en række produkter, der gør det nemt for dig at finde den helt rigtige balance i hverdagen for dig og dine nære.


John Wøhlk
Founder and CHO


Be Human – Be Organic


Udforsk vores verden


Produkter

Instagram

VisionØkologi

Historien

KontaktOrganic Human A/S
Jerupvej 726
9870 Sindal

Se vores Smiley
Instagram
Facebook

© 2021 Organic Human