FEEL GREAT

et unik shot


Det er kombinationen af mælkesyrebakterier og urter og de stoffer, der dannes under fermenteringen, der gør Organic Human Feel Great så unik.

Feel Great fermenteres med 19 forskellige urter og mens mælkesyrebakterierne
(8 forskellige kulturer) omdanner det tilsatte melasse* og til dels urterne, danner de syrer og andre stoffer som for eksempel aminosyrer og vitaminer.
Derfor er Feel Great mere end kun mælkesyrebakterier.

- aktive mælkesyrebakterier
- fermenteret urteekstrakt
- organiske syrer
- andre stoffer dannet under fermenteringen

Det eneste vi tager op er urteresterne, på samme måde som man fjerner tebladene, når teen har trukket. I Feel Great giver urterne dog ikke kun smag, men virker derimod som føde for mælkesyrebakterierne, der i processen omsætter dele af urtestofferne til fermenteret urteekstrakt.

Mælkesyrebakterierne danner organiske syrer, som sænker pH-værdien, og dette konserverer produktet naturligt, fordi de bakterier, der normalt skaber forrådnelse ikke kan leve ved så lav en pH-værdi. I denne proces spiser mælkesyrebakterierne 100% af den tilsatte melasse, sådan at produktet til sidst er sukkerfrit.Feel Great med ingefær

Shottet indeholder en fermenteret blanding med mælkesyrebakterier og ekstrakt af 19 forskellige økologiske urter.

Ingredienser:
Vand, økologisk melasse, økologisk sødestof Erythritol, økologisk urteekstrakt, (B. lactis, B. longum, L. acidophilus, L. casei, L. rhamnosus, L. salivarius Lc. lactis, S. thermophilus) og ingefær.- aktive mælkesyrebakterier -
- fermenteret urteekstrakt -
- organiske syrer -
- andre stoffer dannet under fermenteringen -
100% Økologisk -
- fri for konserveringsmidler -
- fri for sukker -
- fri for gluten -
- fri for mælk -
- GMO-fri -
-testet på akkrediteret laboratorium -
- ikke pasteuriseret -


Feel Great med mix af bær

Shottet indeholder en fermenteret blanding med mælkesyrebakterier og ekstrakt af 19 forskellige økologiske urter.

Ingredienser:
Vand, økologisk melasse, økologisk sødestof Erythritol, økologisk solbær, økologisk aronia, økologisk blåbær, økologisk urteekstrakt, (B. lactis, B. longum, L. acidophilus, L. casei, L. rhamnosus, L. salivarius Lc. lactis, S. thermophilus) og æble.


Hvordan skal det bruges:  

Feel Great kan drikkes når som helst og gerne flere gange dagligt. Nogle har det bedst med at drikke det på tom mave, mens andre foretrækker at drikke det i forbindelse med måltider. 

Du behøver ikke bekymre dig om du drikker for meget Feel Great, for den indeholder kun naturlige ingredienser, og det er ikke muligt at drikke for meget af disse. Vi anbefaler, at man drikker 50 – 100ml pr. dag, men hvis du føler, at du gerne vil drikke mere, kan du roligt gøre det.

Et shot 2 portioner...

Go fornøjelse!

Vi syntes det er ”det gode liv”


Udforsk vores verden


Produkter

Instagram

VisionØkologi

Historien

KontaktOrganic Human A/S
Jerupvej 726
9870 Sindal

Se vores Smiley
Instagram
Facebook

© 2021 Organic Human