Be Human
Be Organic


 

Uanset hvad du vælger, finder du ingen tilsætningsstoffer, ingen e-numre og intet tilsat sukker. På den korte bane handler det om at føle velvære helt ud i fingerspidserne – her og nu.Økologi er hjertet i Organic Human, og vores hjerte brænder for økologien. Vi kan se at naturen omkring de økologiske områder bliver rigere og renere. Det skyldes, at de områder ikke bliver udsat for sprøjtemidler og gødning. Den biodiversitet der er på økologiske marker er større end på de konventionelle, derfor findes der langt flere vilde planter og dyr i disse områder, dvs. mere ukrudt og flere blomstrende urter, der giver dyrene en mere varieret og næringsrig kost. Ved at bruge økologisk landbrug, skaber vi ikke kun økologiske produkter, vi sikrer også den natur, som har skabt os mennesker, og som har skabt den biodiversitet, vi er så afhængige af.
Vi prøver ikke kun at fortælle, at du bliver sund af at spise og drikke økologiske produkter. Vi håber også at kunne bidrage til en sundere verden.
En verden hvor vi alle er bevidste om, at vi har et ansvar for de handlinger vi foretager os.
Vi tror på, at gennem oplysning omkring økologi, biodiversitet og vores naturhistorie, kan vi få flere til at forstå vigtigheden af, at det enkelte menneske kan gøre en forskel, ikke kun for sig selv, men også en forskel i verden omkring os. Jo mere oplyste vi mennesker bliver, jo større forståelse får vi for den verden der omgiver os.
Organic Human er en lille spiller i en global verden, men vi ved, at vi ikke er alene. Overalt i verden kommer der mere og mere økologisk landbrug og flere og flere mennesker ønsker mere økologi.
Organic Human tror på en sund verden og en økologisk fremtid, og vi ved at vores lille projekt gør en forskel.

På den lange bane handler det om et sundere liv med mere livsglædeUdforsk vores verden


Produkter

Instagram

VisionØkologi

Historien

KontaktOrganic Human A/S
Jerupvej 726
9870 Sindal

Se vores Smiley
Instagram
Facebook


© 2021 Organic Human