Vi har valgt de
gode løsninger
Vores shots er tænkt som navnet ligger op til. Et hurtigt skud, som let kan drikkes på vejen fra A til B. Vi har dog ikke valgt de hurtige løsninger, vi har valgt de gode løsninger. At skabe noget, som ikke bare smager stærkt eller surt. Vi har udviklet noget som giver os følelsen af velvære og en unik smag på samme tid.Kick-start 

Labelen og indholdet er gult og det er ikke en tilfældighed. Den gule farve symboliserer nemlig solen, og solen har gennem tidenaltid være et symbol på lys, energi samt liv. Solen står altid op i øst og påbegynder en ny dag,en ny start, og ikke mindst sletter alt mørke. Kick-start er navnet på vores nye shot, som kan hjælpe dig godt på vej til at få en frisk start på dagen, mærke energien og kick-starte din dag.  

Vi har fået inspirationen fra Sydamerika, hvor mange af ingredienserne har sin oprindelse fra, et mix af ananas, appelsin, acerola, ingefær, gurkemeje, sort peber og guarana, denne kombination giver en frisk, men samtidig også en kraftfuld smag.  

Dette produkt har et højt koffeinindhold. Bør ikke indtages af børn, gravide eller ammende kvinder.

Ginseng

Panax Ginseng blev opdaget for mere end 5.000 år siden i bjergområderne Manchuria, og har været brugt i Asien som naturmiddel i over 2.000 år.

Udover Panax Ginseng har vi her hos Organic Human mixet Aronia, æble, solbær juice, kanel, mynte og lidt chili. 

God fornøjelse!

Ingefær

Ingefær ”Zingiber officinale” er blevet dyrket i årtusinder, og det vides ikke, hvor planten oprindeligt var spredt, men det antages, at arten stammer fra de tropiske dele af Østasien, allerede i antikkens Grækenland kendte man til plantens virkning. Vi har i Organic Human valgt at bruge ingefærjuice i stedet for ekstrakt, pulver el. udtræk, da det giver mere bid og bedre smag. Ud over ingefær har vi lavet et mix af rødbede, granatæble, lemon og chili. Til- sammen giver det en smuk rød farve med en unik smag og med chiliens skarpe kant.

Gurkemeje

Gurkemeje (Curcuma Longa) vokser vildt i skovene i Syd- og Sydøstasien, det er en af de vigtigste ingredienser i mange asiatiske retter. Kendt som Kasturi Manjal eller bare Manjal har gurkemeje blevet brugt i Asien i tusinder af år.
Vi synes bestemt den for- tjener sin plads i Organic Human universet. Vi har mixet gurkemeje med ingefær, havtorn, appelsin og æble & toppet den op med sort peber. Vi har skabt et shot som med sin smukke gule farve og klare friske smag, klart fortæller os at den er noget helt specielt.

Antioxidant

Antioxidant er navnet på vores grønne shot, den indeholder alt det gode fra den verden, vi har mixet grønkål, spirulina, hvedegræs, byggræs & chorella sammen med ingefær, æble og limeolie. Dette shots er en kilde til vitamin C som bidrager til immunsystemets normale funktion, og vitamin E bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Vi valgt at pasteurisere udvalgte drikkevarer og derved forlænge holdbarheden og på den måde undgå madspild. De pasteuriserede produkter fylder vi på brune flasker, fordi det mørke glas hjælper med at holde UV-stråler ude, så indholdet bevarer de gode egenskaber.
Vi kunne have klemt en anelse flere vitaminer og antioxidanter ned i flasken, hvis juicen kom friskpresset på hylderne. Men det er den slags kompromiser vi hele tiden søger, for at finde frem til det, vi mener er det bedste af begge verdener – sundhed og bæredygtighed i samspil.Go Big

Hvis du er for doven til hele tiden at rende nede hos din lokale shotpusher, har vi også lavet dem i en voksen model.Be Human – Be Organic

Vi kan ikke passe på os selv, hvis vi ikke tager vare på naturen. Vores mål har fra starten været at finde ind til kernen af alt det gode, som har givet mennesker styrke og velvære igennem tusinder af år. Det mener vi er den eneste rigtige måde at skabe produkter, som gør valget nemt og lækkert for dig.

Der er en direkte sammenhæng mellem vores velvære og den måde, vi behandler naturen på. Derfor mener vi, at et sundt liv indebærer, at man tager vare på naturen. Vi udvælger ingredienser, der er blevet anvendt af Naturfolket overalt i verden. Siden før civilisationen har Naturfolket anvendt bær, frugter, rødder og meget andet som naturlige kilder til ernæring og sundhed. Når vi lader os inspirere af denne ældgamle viden, er det med en bevidsthed om, at Naturfolket lever i harmoni med deres omgivelser, og at vi må gøre dem kunsten efter. Du kan være tryg ved at vælge vores produkter som en del af en sund livsstil med et bæredygtigt aftryk.

Hvor kan du finde Organic Human shots

Forhandler

Udforsk vores verden


Produkter

Instagram

VisionØkologi

Historien

KontaktOrganic Human A/S
Jerupvej 726
9870 Sindal

Se vores Smiley
Instagram
Facebook

© 2021 Organic Human