Vores mål er at gøre dine valg
så enkelt og lette som muligt.Vi har gjort det nemt og trygt for dig at vælge de produkter, der passer til netop din livsstil. I vores sortiment finder du netop det, du har brug for, om det er et hurtigt boost på farten eller et fast tilskud til din daglige kost. Uanset hvad du vælger, finder du ingen tilsætningsstoffer, ingen e-numre og intet tilsat sukker. På den korte bane handler det om at føle velvære helt ud i fingerspidserne – her og nu.
På den lange bane handler det om et sundere liv med mere livsglæde. En glæde, der udspringer fra en viden om, at du gør noget godt for dig selv og for naturen.
Organic Human ”det gode liv”Mangfoldighed

Mangfoldighed betegner, at alle mennesker er forskellige, men på samme tid er mangfoldighed også et begreb som kan være svært at favne, da betydningen kan være meget udefinerbar. Hos Organic Human tror vi at hvert enkelt individ er unikt, og vi anser det for vigtigt at anerkende de individuelle forskelligheder. Vi tror på at det i bund og grund handler om en simpel tolerance og at se potentialet i hinandens forskelligheder. Vi ved at mangfoldighed også er en dynamisk størrelse, idet den kontinuerligt ændrer sig sammen med udviklingen i samfundet, både lokalt og globalt.
Det er i lysten efter at lære nyt og lysten til at udvikle os som mennesker, vi har lært os den mangfoldighed som ligger i naturen omkring os. Og det har lært os, at vi skal passe på vores natur og de ressourcer den giver os.

Be Human – Be Organic


Vitaminer

Ikke alene er alle produkter i Organic Human økologiske, de er også fyldt med en vifte af vitaminer og mineraler. Disse vitaminer og mineraler stammer fra hele verden og kommer fra naturens egen hånd, nogle kender vi og andre er helt nye for os.
De kommer fra planternes rødder og træets top. De vokser i junglen, de findes på kysten eller i Skandinaviens store skove. Vi har ledt i hele verden, i den sydamerikanske regnskov, på den tørre afrikanske savanne, på græsengene i New Zealand og i de asiatiske urskove, for at finde de bedste kilder til vitaminer og mineraler.
Organic Human er ikke naturmedicin, det er et tilskud til vores dagligdag. Vi ser vores kroppe som en form for bankkonto, hvor vi sætter ind og trækker ud. Da vi ved, at vi hver dag trækker ud, skal vi også huske at sætte ind. Derfor har vi udvalgt en liste af ingredienser, som alle har nogle gode egenskaber. Egenskaber som hjælper med at dække det daglige udtræk vi hæver for.
Vi lærte at mange af disse frugter og planters egenskaber har været kendt i tusindvis af år af de lokale. Vi har også lært, at vi engang vidste alle disse ting om naturen, men har glemt det gennem tiden, i takt med vores udvikling.

Hvert Organic Human produkt har en unik sammensætning af vitaminer og mineraler. Disse oplysninger findes beskrevet på det enkelte produkt.Organic Human
”The good life”


Udforsk vores verden


Produkter

Instagram

VisionØkologi

Historien

KontaktOrganic Human A/S
Jerupvej 726
9870 Sindal

Se vores Smiley
Instagram
Facebook

© 2021 Organic Human